Oferta formativa

 • Aprenent al Campus

  Al programa Aprenent al Campus trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants “convencionals”, és a dir, els que estudien una titulació.

  Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

  Descarrega't aquí l'Oferta Formativa del curso 2016-2017. (darrera actualització: 25/07/2016).

  En aquesta oferta formativa també trobaràs assignaturas dirigides només als estudiants del programa, com són els seminaris i el taller de teatre.

 • Seminaris

  És un espai en què es tracten temes d'actualitat i d'interès per als participants.

  Cadascuna de les sessions és conduïda per un professor/a especialista en el tema que es tracta. Abans de cada sessió repartim els materials proporcionats pel propi docent per a que puguis documentar-te sobre el tema i participar de forma activa en cadascuna de les sessions del seminari.

  Tots els seminaris es fan mensualment, sempre en dimecres de 17:30 a 19:30 h.

  Consulta aquí el programa de seminaris del curso 2016-2017. (darrera actualització: 25/07/2016).

  Et pots matricular als seminaris per quadrimestres o matricular-te només als que te interessin de forma aïllada, al llarg del curs. (Consulta l'apartat “Matriculació i informació acadèmica”)